Werkwijze en Tips

VOOR DE FOTOREPORTAGE
Nadat je een pakket naar keuze hebt gekozen, kun je een fotoreportage boeken via de boekingspagina. Hier kun je de gewenste datum, tijd en locatie opgeven voor de fotoreportage. Bij het kiezen van de juiste locatie kun je kiezen voor een mooi natuurgebied, zoals de duinen, de heide of bijvoorbeeld het bos. Deze locaties zorgen dan ook vaak voor het mooiste resultaat. Is het niet mogelijk om met het paard te verplaatsen kan er worden gekeken naar een mooie omgeving in de buurt. Bij het kiezen voor de juiste tijd kan ik adviseren om de fotoreportage 1 á 2 uur voor zonsondergang te laten plaats vinden. Hierdoor is er mooi zacht licht met eventueel nog een gouden uurtje en zonsondergang. Wanneer het weer erg somber is, kan de fotoreportage het beste plaats vinden wanneer de zon op zijn hoogste punt staat (rond een uur of 14:00/15:00).
Na het boeken van een fotoreportage zul je binnen 48 uur een bevestigingsmail krijgen. Hierin zullen alle details staan voor de fotoreportage. Er wordt via de mail contact gehouden over het kiezen van de juiste locatie en tijd, maar ook over de kledingkeuze. Zo kan kleding een bepaalde soort sfeer in de foto’s creëren. Er kan eventueel ook gekozen worden om één van mijn prachtige jurken tijdens de fotoreportage te dragen. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht. Met deze mail samen zal ook een factuur bijgevoegd worden, deze moet binnen 7 dagen worden voldaan.
Tijdens de fotoreportage hanteer ik geen tijdslimiet, ik neem alle tijd die nodig is om het juiste resultaat te krijgen. Dit doe ik om de sfeer zo ontspannen mogelijk te houden. Niet elk paard kan namelijk even goed stil staan. Dit is niet erg, er is tenslotte maar een fractie van een seconde nodig voor de juiste foto te maken. Probeer tijdens de fotoreportage zo ontspannen mogelijk te blijven, dit zul je anders terug zien op beeld. Ik zal je hierin ook begeleiden wanneer je nog geen ervaring hebt met fotoreportages. Tijdens de fotoreportage zal er gevraagd worden naar je persoonlijke wensen. Wat voor soort foto’s je wilt en wat voor sfeer, maar ook bepaalde composities. Zo kan het resultaat worden behaald die je voor ogen had.
Nadat de fotoreportage heeft plaatsgevonden zal er een binnen 7 dagen een persoonlijk online fotoalbum worden aangemaakt. Hierin staan alle foto’s waaruit gekozen kan worden om bewerkt te worden. Als alle nummers zijn doorgegeven, ontvang je binnen een maand alle bewerkte foto’s in hetzelfde album. Hierna kan eventueel nog gekozen worden voor extra nabestellingen.
  • Tijdens de fotoreportage
  • Na de fotoreportage

FACEBOOK | INSTAGRAM | YOUTUBE

© 2019 by Equishoots - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden