Sanne

Mijn naam is Sanne van Dee. Ik ben opgegroeid met fotograferen en liep als snel overal rond met de camera van mijn moeder. Mijn moeder maakt overal waar we heen gaan foto's en dit heeft ze niet van een vreemde, mijn opa is namelijk ook helemaal verzot op fotograferen. Ik kon dus niet achter blijven. Naast dat ik fotograferen heel leuk vind, heb ik ook een passie voor paarden. Ik bedacht dan ook in 2016 dat het leuk was om deze twee hobby's te combineren.

Ik begon met foto's te maken van mijn vriendinnen en hun paarden. Dit ging tot mijn verbazing best goed en er kwamen leuke plaatjes uit. Ik wilde groeien en besloot om een workshop te volgen. Tijdens deze workshop heb ik super veel geleerd en heeft me ook een andere kijk op het fotograferen gegeven. Eerst maakte ik vooral rijdfoto's en simpele portretten. Nu is vooral m'n doel om de band tussen mens en paard vast te leggen en sfeer te creëren.  

Na jaren lenen van mijn moeders spiegelreflexcamera kocht ik daarna mijn eigen Nikon d7200 met een Sigma 70-200mm f2.8 lens. Na een jaar kwam ik erachter dat deze camera toch niet helemaal voldeed aan mijn wensen en stapte ik over op de full-frame Canon 5D Mark IV met de Canon 70-200mm f2.8 III lens. Voor mij de perfecte combinatie waar ik nog steeds heel blij mee bent. Ik heb een goede en snelle laptop waarmee ik de foto's bewerkt in Adobe Photoshop CC 2020, hierbij streef ik naar perfectionisme. Kwaliteit staat bij mij altijd boven kwantiteit.

Fotografie is echt m'n passie en ik wil het liefst zoveel mogelijk groeien en bereiken. Ik ben dan ook (bijna) elke dag bezig met fotografie en het leren van nieuwe vaardigheden. Ik hoop dat ik binnenkort jou en je paard/hond op de foto mag zetten. 

FACEBOOK | INSTAGRAM | YOUTUBE

© 2019 by Equishoots - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden