RECENSIES

"Ontzettend gave foto's met mijn paard."

 

- Karin Stap 7 september 2018

"Fantastische foto's! Heel blij met het resultaat. Dit soort posters had ik vroeger uit de penny boven mijn bed hangen en nu heb ik ze van mij en m'n eigen pony, heel bijzonder!"

- Nardi Thonen 17 oktober 2018

"Mooie foto's mogen ontvangen, heel blij mee."

- Jessica Stam de Jonge 11 juni 2019

"Afgelopen weekend was ik, ,samen met nog een aantal andere dames, mee met Sanne tijdens de Meeloopdag. Alles was super voor elkaar en werd duidelijk uitgelegd. Ik heb een gezellige avond gehad en een hoop geleerd."

- Suzan van Ginkel 23 juni 2019

"Sanne bedankt voor de super dag en ook haar moeder die alles in de gaten had! We hebben met de Meeloopdag super gave en lieve modellen gehad waar ook echt mooie resultaten uit gekomen zijn! Ik vond de groep onwijs gezellig en leuk en heb geen moment spijt gehad!"

- Daniëlle van Rijn 4 juli 2019

"5 sterren op basis van je motivatie, inspiratie, liefde voor zowel paarden als fotografie en natuurlijk ook een beetje mensen 😉 enz. Je portfolio is werkelijk prachtig! Je doel, de band tussen mens en dier vastleggen,wauw! Dat wordt fantastisch mooi nagestreefd ♡ Ik zou willen dat ik een paard heb! Maar ook leren omgaan met een camera en photoshop staat op mijn bucketlist. Sanne, ik vind jouw werk prachtig mooi en volg je graag op Facebook (Instagram heb ik helaas (nog) niet)." 

- Monique van Oosterhout 16 november 2019

"26 oktober hebben we model gestaan tijdens het fotografieweekend. Het was een leuke ervaring, goed geregeld, duidelijke informatie van te voren en tijdens onze fotoshoot liep het ook goed. En niet te vergeten: het was ook erg gezellig. Met gave foto’s als resultaat! 😁"

- Corina de Jong 1 november 2019

"Ontzettend, leuke fotoshoot in de Soesterduinen gehad. De eerste foto's zijn binnen en zijn in 1 woord 'prachtig'!"

- Renate van Schip 13 juni 2019

"Geen woorden voor de foto's van Sanne! Onwijs goede en lieve fotografe die weet wat ze doet!"

- Julia van Dodewaard 16 juni 2019

"Ik heb een hele leuke fotoshoot in de Soesterduinen gehad van Sanne. De eerste foto is al prachtig! Ze weet de mooiste momenten tussen mens en paard vast te leggen. Zeker een aanrader!"

- Elisa de Vries 16 juni 2019

"Ik heb mee gedaan aan een Meeloopdag van Sanne in Hargen aan Zee. Erg veel gehad aan haar tips en trucs in zowel Photoshop als tijdens het fotograferen. Lekker een hapje gegeten en een goede organisatie. Raad de Meeloopdag bij Sanne erg aan!"

- Keeley Wit 24 juni 2019

"Wij zijn model geweest voor de meeloopdag van de fotografen. Mijn dochter zat op een prachtige zwarte pony en is vakkundig op de foto gezet door Sanne en meerdere fotografen. De resultaten waren verbluffend mooi!"

- Wiljo en Veerle 25 september 2019

"Ik mocht model staan met mijn pony Sonja voor een workshop. Fantastische dag gehad, mooie locatie, hele lieve en rustige mensen. Sanne is echt een enorm fijn persoon om mee te werken, en het eindresultaat als foto’s is echt wel een magische droom die elk paarden meisje/jongen wil uit laten komen! Sanne is kortom geweldig, en ik raad haar zeker aan!!"

- Fabiënne Dirks 1 november 2019

"Ik was natuurlijk al in 2018 met mijn pony Chara gekomen voor een fotoshoot. En niet zonder reden ben ik nu met mijn paard Evita gekomen😊 wat maak je mooie foto’s! En je bent super fijn om mee te werken! Je geeft veel aanwijzingen en weet wat je in je gedachte hebt. Het resultaat is prachtig😍 ik zou graag nog een keer terug komen!"

- Salome Schoonheim 1 november 2019

FACEBOOK | INSTAGRAM | YOUTUBE

© 2019 by Equishoots - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden