MEELOOPDAG

Wil je leren hoe je de geweldige band tussen paard en mens het mooiste vast kan leggen en hoe je de foto daarna het beste kan bewerken om de sfeer te versterken? Meld je dan aan voor deze meeloopdag!

 

Op zaterdag 14 december 2019 is het mogelijk om een dagje met mij mee te lopen. Tijdens deze dag leer ik je hoe ik de band tussen paard en mens het beste vast leg en hoe ik deze sfeer versterk bij het bewerken. Ik zal jullie ontvangen in een speciale workshopruimte vlakbij de fotografie locatie. Onder het genot van thee/koffie en wat lekkers beginnen met basis instellingen van je camera en hoe je deze het beste kunt gebruiken. Daarna gaan we naar het bos met prachtige herfstkleuren om de geweldige band tussen twee duo's vast te leggen. Na het schieten van de plaatjes, keren we terug naar de workshopruimte en gaan we aan de slag met het bewerken in Photoshop. Hierbij zal ik jullie mijn tips en trics geven, voor het creëren van een prachtige sfeervolle foto. Tijdens het bewerken kunnen jullie kiezen uit koffie/thee/fris en een warme snack. Het avondeten verzorg ik niet. Je kunt er eventueel voor kiezen om zelf nog iets te eten mee te nemen. Zin om mee te doen? Geef je snel hieronder op!

- Datum: 14 december 2019

- Tijd: 10:00 - 19:00 (nog nader te bepalen) 

- Locatie: Bos met meertje

- Verzamelen: Herperduinen

- Benodigdheden: spiegelreflexcamera + lens, laptop met Adobe Photoshop CC (als je niet in het bezit bent van photoshop, dit graag aangeven op het inschrijfformulier, dan regel ik dit voor je)

- Max. 6 deelnemers

- 'S middags koffie/thee + lekkers en 's avonds koffie/thee/fris + warme snack

- Prijs: €69 (incl. BTW en fotografiehalster)

Met winterwonderland thema

Passie voor paardenfotografie

© 2019 by Equishoots - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden