PRIVE WORKSHOP

Wil je leren hoe je de geweldige band tussen paard en mens het mooiste vast kan leggen en hoe je de foto daarna het beste kan bewerken om de sfeer te versterken? Meld je dan aan voor deze meeloopdag!

 

Op zaterdag 1 februari 2020 is het mogelijk om een dagje met mij mee te lopen. Tijdens deze dag leer ik je hoe ik de band tussen paard en mens het beste vast leg en hoe ik deze sfeer versterk bij het bewerken. Ik zal jullie ontvangen in een speciale workshopruimte vlakbij de fotografie locatie. Onder het genot van iets te drinken en wat lekkers beginnen met basisinstellingen van je camera en hoe je deze het beste kunt gebruiken. Daarna gaan we naar de Drunense duinen om de geweldige band tussen twee duo's vast te leggen in winterse sfeer. Na het schieten van de plaatjes, keren we terug naar de workshopruimte en gaan we aan de slag met het bewerken in Photoshop. Hierbij zal ik jullie mijn tips en trics geven, voor het creëren van een prachtige sfeervolle foto. Ik laat jullie mijn workflow zien en daarna kan je zelf aan de slag en uiteraard de vragen stellen waar je tegenaan loopt. Tijdens het bewerken kunnen jullie kiezen uit thee/fris en een warme snack. Zin om mee te doen? Geef je snel hieronder op!

- Datum: 1 februari

- Tijd: 10:00 - 18:00 (nog nader te bepalen) 

- Locatie: Loonse/Drunense Duinen

- Verzamelen: exacte locatie volgt

- Benodigdheden: spiegelreflexcamera + lens, laptop met Adobe Photoshop CC (als je niet in het bezit bent van photoshop, dit graag aangeven op het inschrijfformulier, dan regel ik dit voor je)

- Max. 6 deelnemers

- 'S morgens drankje + lekkers en bij terugkomst drankje + warme snack

- Prijs: €85,- (incl. BTW,fotografiehalster en overlays)

Met winterwonderland thema

Passie voor paardenfotografie

© 2019 by Equishoots - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden