Fotoweekend

Gek op fotograferen van prachtige modellen op geweldige locaties, terwijl je nieuwe dingen leert en je portfolio uitbreidt? Dan is dit weekend wat voor jou!

 

Een weekend lang vol leerzame cursussen en prachtige modellen in een geweldige omgeving met afwisslende locaties. We leggen in dit weekend de nadruk op het vastleggen van de band tussen paard en mens en het creëren van een eigen stijl. Dit alles onder de begeleiding van de twee passievolle paardenfotografen Zoë ter Braake van Zoe B photography en Sanne van Dee van Equishoots.

 

We zullen verblijven in een mooie vakantiewoning op het terrein van manege Les Chevaux. Omgeven door bos, duinen en meertjes is er genoeg variatie om verbluffende foto's te maken. We zullen jullie door middel van verschillende cursussen meenemen in wereld van de paardenfotografie, met de nadruk op de prachtige relatie tussen mens en dier. Jullie zullen niet alleen naar huis gaan met een heleboel nieuwe kennis maar ook met prachtig nieuw portfolio materiaal. 

Door middel van verschillende activiteiten, ga je jezelf ontwikkelen als fotograaf. Je krijgt hulp bij het vinden van je eigen stijl, het opbouwen van een consistent portfolio en leren te reflecteren op je eigen werk. Dit allemaal verwerkt in verschillende leermomenten met zowel theorie als praktijk. Uiteraard is er in dit weekend gelegenheid voor het stellen van jouw vragen en helpen wij je bij de problemen waar je tegenaan loopt bij het fotograferen en/of het bewerken.

We zullen het Fotoweekend beginnen op vrijdag, hierbij zullen we jullie ontvangen in het vakantiehuis van Les Chevaux (er bevinden zich twee slaapkamers met elk 5 éénpersoonsbedden (boxspring)). Na de ontvangst zullen we eerst even onze buiken vullen met een eenvoudige warme snack, nadat we al onze spullen hebben geïnstalleerd. Hierna zal het eerste leermoment plaatsvinden zodat jullie daarmee aan de slag kunnen gaan voor de volgende dag. Voor de zaterdag staan verschillende fotoshoots gepland met maar liefst 6/7 mooie combinaties op diverse prachtige locaties. Deze dag zal in het teken staan van het toepassen van de geleerde theorie in de praktijk. Hierbij zullen wij (Zoë en ik) jullie begeleiden. Door de verschillende pauze momenten tussen het fotograferen door, zullen we de hele dag bezig zijn met het fotograferen. Rond de avond zullen we weer terug keren naar de manege voor het avondeten en wat vrije tijd. De zondag zullen we onze gemaakte plaatjes gaan bewerken. Zoë en ik zullen hierin beide onze workflow en tips en trics laten zien voor het tot stand komen van een WAUW foto. Dit beide met een eigen draai. 

Het weekend is geschikt voor de beginnende tot gevorderde fotograaf. Als je minderjarig bent ontvangen wij graag een schriftelijke toestemming van je ouders.

 

Wij zijn in ieder geval heel erg enthousiast en kijken enorm uit naar dit gezellige en onvergetelijke weekend vol paarden en fotograferen! Ben jij nou ook enthousiast geworden, dan kan je je hieronder aanmelden! Wij hopen je de 10de te mogen ontvangen! 

 

Twijfel je nog? Lees hier hoe het vorige weekend is geweest!     

Inclusief: 

- Drie overnachtingen (incl. toeristenbelasting)

- Lakenpakket

- Drie keer avondeten, twee keer lunch en drie keer ontbijt

- Snacks en tussendoortjes

- Verschillende leerzame cursussen

- Een heel gezellig weekend

Exclusief:

- Fotoapparatuur 

- Vervoer heen en terug naar Buinen

- Eventuele afsluitingsrit op maandag (€32,- voor 2 uur)

Wat heb je nodig:

- Camera en zoomlens (bijv. 70-200mm)

- Camera accu, geheugenkaartjes, laders etc.

- Laptop met Adobe Photoshop

- Harde schijf (of andere opslag voor je foto's)

- Paspoort of ID

In het kort:

- Datum: 10 t/m 13 april 2020

- Tijd: vrijdag 17:00 tot maandag 10:00 (nog nader te bepalen)

- Locatie: verschillende locaties in Drenthe

- Verblijf: manege Les Chevaux in 2 5-persoons kamers, beiden met 5 éénpersoons-bedden.

- Benodigdheden: Camera + zoomlens, laptop met Adobe Photoshop CC (als je niet in het bezit bent van photoshop, dit graag aangeven op het inschrijfformulier, dan regel ik dit voor je)

- Max. 10 deelnemers, min. 8 deelnemers

- Inbegrepen avondeten vrijdag t/m ontbijt maandag

- Prijs: €239 p.p (incl. fotogafiehalster en BTW)

Foto gemaakt door: Equishoots

Foto gemaakt door:

Zoë B photography

Vakantiehuis

Les Cheveaux

Eerdere deelnemers aan de meeloopdagen

FACEBOOK | INSTAGRAM | YOUTUBE

© 2019 by Equishoots - Alle rechten voorbehouden

Algemene voorwaarden